Ets del cafè amb llet i les torrades amb mantega de tota la vida? O pitjor, acabes optant pel croissant d’elaboració industrial per anar més ràpid… Les presses ja no són excusa per  gaudir d’ esmorzars saludables. Aquí van algunes idees igualment ràpides i senzilles!

L’àpat més important del dia: esmorzars saludables

Ja ho diuen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia. No obstant això, continuem sense donar-li l’atenció que requereix i sovint acabem tirant de cafè i poc més. Estàs cansat d’esmorzar sempre el mateix?  Des del blog d’en Radi ens hem proposat esmorzar bé d’una vegada per totes. I no caldrà matinar per aconseguir-ho!

  1. Ous revolts, sols o amb verdures

No és perquè sí que hi hagi ous als bufets de tots els hotels del món. Esmorzar ous ens manté saciats durant tot el matí i ens nodreix. I tampoc és que ens porti massa temps fer-los… Només haurem de batre un parell d’ous amb una mica de sal i passar-los per una paella amb una mica d’oli ben calent. Ens els podem menjar sols o barrejats amb alguna verdura que de segur tenim per la nevera, uns tomàquets secs, xampinyons o el que vulguem. Com si preferim la clàssica truita. Ho fem com ho fem, serà un esmorzar saludable que podem tenir en només 10 minuts!

  1. L’advocat, el rei dels esmorzars saludables

Tampoc és casualitat que aquesta “fruita salada” estigui tant de moda i més tenint en compte els múltiples beneficis que ens aporta a l’organisme. La recepta és ben senzilla! Només necessitaràs una llesca del teu pa preferit (recorda que com més fosc més saludable), torrar-la i untar-li un quart o mig advocat madur. Una mica d’oli,  sal marina, pebre i cúrcuma mòlta per sobre, sempre  a gust del consumidor, i llestos! A més, pots anar variant afegint-hi més ingredients cada cop com unes rodanxes de tomàquet o una mica de formatge feta esmicolat.

  1. També en smoothies

El que vindria a ser el batut de tota la vida. I també aquí l’advocat pot ser un grandíssim aliat. El seu gust neutre el converteix en una bona opció per barrejar amb plàtan per exemple. A més té un alt valor proteic i, si volem més varietat, també li podem afegir poma. Només haurem d’escollir la nostra llet preferida, barrejar-ho tot i servir-ho ben fred. Ideal per a l’estiu!

  1. Plàtan i avena, sempre a la cuina

Què se n’ha fet de les típiques farinetes? És un bon moment per recuperar un dels plats, a base d’avena, més rics i energètics que es poden prendre per esmorzar. Barreja 40 grams d’avena per 300 ml de llet i afegeix-li la teva fruita favorita: coco, plàtan…  I gaudeix a la feina o en qualsevol moment ficant-ho en un got per emportar !

  1. Iogurts naturals i… l’etern cafè

Una altra idea d’esmorzars saludables són els iogurts amb fruites naturals. Podeu descobrir una gran quantitat d’opcions a la nostra línea dolça. Tot acompanyat d’un bon suc natural i cafè soluble de qualitat que trobareu a la nostra secció d’Ingredients i Complements.

Recent Posts

Leave a Comment

five × 1 =