Els productes de neteja ecològics no tenen per què ser cars. Podem trobar alternatives assequibles als productes tradicionals i que tenen moltíssims avantatges sobre aquests. Alguns d’aquests avantatges són les que detallem a continuació, però hi ha moltes més.

9 raons fer a fer ús dels productes de neteja ecològics

  1. Els productes de neteja ecològics no contenen substàncies químiques nocives i perilloses. Per tant, no són una amenaça per als clients, els treballadors o el medi ambient.

  2. Els productes de neteja ecològics no contenen compostos orgànics volàtils, com el lleixiu, que resulten perillosos per a persones i animals. Aquestos compostos poden danyar el fetge, els renyons i el sistema nerviós central.

  3. Els productes de neteja sostenibles no són irritants ni corrosius amb les superfícies on s’utilitzen. No és necessari preocupar-se de deixar actuar el producte durant un període massa llarg. Els productes ecològics no danyen els diferents materials.

  4. Els productes de neteja ecològics no suposen cap perill per a la salut per inhalació, cremada o reacció al·lèrgica, com és el cas dels productes químics tradicionals.

  5. Els productes de neteja ecològics no provoquen al·lèrgies. Tant els clients com els treballadors notaran la millora de les condicions ambientals en aquells llocs en què els productes de neteja tradicionals són substituïts per productes ecològics.

  6. Els productes de neteja respectuosos amb el medi ambient són biodegradables. Si utilitzem productes de neteja ecològics en lloc dels productes tradicionals, reduïm la contaminació de les aigües que es produeix pels residus que deixem anar pel desaigüe.

  7. Els ingredients dels productes de neteja ecològics són procedents de cultius ecològics i sostenibles. D’aquesta manera no es danya el medi ambient i els agricultors que produeixen aquests cultius reben una compensació adequada.

  8. Els productes de neteja ecològics no s’han testat en animals ni en persones. Cap ésser viu ha patit perquè aquests productes puguin estar en el mercat.

  9. Els productes de neteja ecològics tenen una olor més agradable i natural que els productes tradicionals a base de clor o amoníac.

Aquestes són només algunes de les raons per les quals tots hauríem de fer ús de productes de neteja sostenibles, però hi ha moltes més. En Radi SL oferim una gran varietat de productes de neteja ecològics. Volem contribuir a fer del món un lloc millor amb gestos quotidians com la neteja dels nostres espais.

Recommended Posts

Leave a Comment

3 + 12 =