La mousse de xocolata és una de les postres favorites de molts i, a més, una preparació molt versàtil. Pot prendre’s sola o com a ingredient de pastissos i altres preparacions. Però la recepta de mousse tradicional inclou nata, i hi ha persones que no poden prendre-la. Per als intolerants a la lactosa o per aquells que volen cuidar la línia, avui portem una recepta fàcil per preparar mousse de xocolata light. Amb tot el sabor i menys grassa, aquesta mousse light és deliciosa. Es pot preparar tant amb sucre com sense, i la quantitat pot variar del gust de cadascun i del tipus de xocolata que usem.

Com preparar mousse de xocolata light casolana?

El primer pas per fer la nostra mousse de xocolata lleugera és tenir llests els ingredients. Necessitem 125 grams de xocolata i 4 ous. Comencem per fondre la xocolata per la nostra mousse de xocolata light. Es pot fer en el microones o al bany Maria afegint una cullerada d’aigua a la xocolata. Després, deixem refredar, a temperatura ambient.

Separem els quatre ous en clares i gemmes, amb cura de netejar bé les clares. Quan la xocolata estigui freda, ho barregem amb les gemmes. D’altra banda, muntem les clares a punt de neu. Quan estiguin llestes, fonem ambdues mescles i removem amb cura perquè les clares no baixin, sense batre. Després podem repartir-la en recipients individuals. Perquè la mousse de xocolata sigui ferma, hem de deixar-la refredar en la nevera durant unes dues o tres hores.

 

Hi ha molts beneficis de preparar aquesta deliciosa mousse de xocolata light. No només no engreixa tant com la versió amb nata. També aprofitem tots els nutrients que ens aporten els ous, com a proteïnes essencials, vitamines i minerals. Si t’agrada aquesta mousse de xocolata i et ve de gust tastar altres versions, et convidem al fet que et passis per la nostra Línia Dolça i que descobreixis la gran varietat de mousses que Radi SL posa a la teva disposició.

Recommended Posts

Leave a Comment

18 − fifteen =