S’acosta Sant Valentí i vols sorprendre a algú especial amb el millor dels regals: un dolç casolà. Però no saps quin preparar ni com. No et preocupis, avui anem a parlar dels dolços que pots fer en Sant Valentí per assegurar-te un dia perfecte. Pots sorprendre a la teva parella amb unes delicioses postres de xocolata, amb alguna cosa afruitada amb maduixes o potser una mousse. Segueix llegint i tria el teu favorit entre aquestes delicioses postres per preparar en Sant Valentí.

Natilles de Xocolata

Les natilles no tenen per què ser avorrides. Converteix aquestes postres del dia a dia en un dolç festiu de Sant Valentí afegint xocolata, que a més actua com a estimulant i afrodisíac, creant unes bones natilles de xocolata.

Natilles de Xocolata

Mousse de Cafè

Si busques alguna cosa encara més estimulant que la xocolata, opta per aquesta saborosa mousse de cafè que anima qualsevol celebració.

Mousse de Cafè

Mousse de Maduixes amb Nata

Si cerques alguna cosa més fresca i afruitada, et recomanem aquesta mousse de maduixes amb nata. Les maduixes són la fruita de Sant Valentí per excel·lència, i ara tu pots aprofitessis per crear una de les més delicioses postres per preparar en Sant Valentí.

Mousse de Maduixes amb Nata

Panna Cotta de Nata

Ningú pot resistir-se a aquestes postres tan espectaculars. Prepara aquesta Panna Cotta de Nata en Sant Valentí i enlluerna a la teva parella.

Panna Cotta de Nata

Crema Catalana

Per als amants dels sabors tradicionals, recomanem la Crema Catalana. Farà les delícies de qualsevol comensal i ningú podrà resistir-se a provar-la.

Crema Catalana

Tiramisú

El tiramisú és un altre gran aliat en les celebracions i una de les delicioses postres per preparar en Sant Valentí més típics. Prepara aquest per assegurar-te un gran final de vetllada.

Tiramisú

Esperem que t’agradin els nostres suggeriments de les més delicioses postres per preparar en Sant Valentí. Si encara vols saber més o necessites més inspiració, et recomanem que visitis la nostra Línia Dolça. Segur que trobaràs el dolç perfecte per a la teva parella. Les postres pot ser la guinda d’una nit perfecta o el començament d’alguna cosa encara més deliciós.

Recommended Posts

Leave a Comment

2 × 5 =