Els productes de neteja ecològics exerceixen la mateixa funció que els productes de neteja tradicionals, però tenen alguns avantatges notables sobre aquests últims. Els productes de neteja tradicionals estan composts per materials que contaminen en gran manera i tenen un greu impacte en el medi ambient. De la mateixa manera, aquests materials són nocius per a la salut de les persones. Poden provocar cremades, ferides o lesions internes i externes. Per aquests motius i molts més existeix una alternativa: els productes de neteja ecològics.

Per què usar productes de neteja ecològics?

Els productes de neteja ecològics netegen igual de bé que els tradicionals. Però mentre compleixen la seva funció, no resulten un perill ni per a les persones ni per al medi ambient que tots compartim. A més, no presenten olors fortes ni desagradables. Tampoc poden danyar les superfícies sobre les quals s’usen. Però, com podem saber si un producte de neteja és ecològic o no?

Diferenciar els productes de neteja ecològics dels tradicionals.

Podem saber si un producte de neteja és ecològic mirant els seus components. Els productes de neteja ecològics no inclouen en la seva composició perfums artificials, components petroquímics, colorants o conservants artificials ni fosfats. Alguns elements molt contaminants que no haurien d’estar en els productes de neteja ecològics amb els metalls pesants, com el plom o el mercuri, els nitrobenzens, o l’amoníac. A més, podem considerar que un producte de neteja és ecològic si s’ha conreat i fabricat en condicions sostenibles i poc contaminants. Finalment, perquè un producte de neteja es consideri ecològic, ha de ser biodegradable i no deixar una petjada permanent en el medi ambient.

Si vols saber més sobre aquesta classe de productes o t’agradaria provar-los, et recomanem que visitis la nostra secció de Productes de Neteja Ecològics, on podràs aconseguir tota la informació que necessitis i triar entre una àmplia varietat de productes de neteja respectuosos amb el medi ambient.

Recommended Posts

Leave a Comment

three + five =