RADI (RECERCA ALIMENTÀRIA I DESENVOLUPAMENT D’INGREDIENTS) Som una empresa familiar, fundada per en Gabriel Espelleta, bioquímic, l’any 1998, dirigida avui en dia per la segona generació.

Desenvolupem i produïm solucions alimentàries en pols per l’elaboració de postres i salses, essent els proveïdors de confiança durant aquests 20 anys de més de 2.000 establiments, entre ells grans cadenes hoteleres així com col·lectivitats, restaurants i càterings a nivell nacional.

El nostre valor afegit com a proveïdors és bàsicament la qualitat, flexibilitat, agilitar, alta relació qualitat-preu, relació personalitzada i solucions immediates, essent el nostre tracte amb els clients de proximitat i confiança. La prova d’això és que el 99% dels nostres clients continuen sent-ho des del inici de la relació comercial.

A partir de 2016 hem iniciat el procés d’expansió internacional dels nostres productes, essent igual de satisfactori gràcies a les sinergies creades amb els nostres partners i a  formar part del Grup Internacional RADIGLOBAL, amb seu a Catalunya i oficines a l’índia (Bangalore), Xina (Guangzhou), Argentina (Tucoman) i els EEUU (Califòrnia). Podeu consultar la pàgina web del grup a l’adreça: www.radiglobal.com 

 

 

 

 

Necessites més informació