Avui parlarem de les millor salses que podem preparar per acompanyar el peix. Hi ha salses per a carns, salses per amanides, salses per a pasta i salses per a peix. El peix és un menjar deliciós que ens dóna moltes opcions. Es pot acompanyar de moltes salses diferents, per tal de donar-li un xic més de gust, en funció de les preferències de cadascú. A continuació t’expliquem quines d’aquestes salses són les més delicioses per acompanyar el peix.

Salsa de llimona

La salsa de llimona és una de les més delicioses per acompanyar el peix. Els ingredients principals són la llimona i la mantega, tot i que a vegades també s’hi afegeix vi blanc. S’hi sol afegir alguna espècia per donar-li encara més gust com, per exemple, una mica de pebre verd.

Salsa holandesa

La salsa holandesa per acompanyar el peix també està feta a base de llimona i mantega, tot i que aquesta salsa és més difícil d’aconseguir. No només és una salsa per a peix; també és ideal per carn i, fins i tot, per a verdures. Aquesta salsa, que se sol preparar al bany maria, requereix bastant temps.

Salsa per acompanyar el peix al cava

La nostra tercera salsa ideal per acompanyar el peix és la salsa al cava. Els ingredients principals d’aquesta salsa són ceba picada, brou de peix, xampinyons i cava. Tot i això, els xampinyons i les cebes poden ser opcionals. També s’hi haurà d’afegir sal i pebre blanc, així com crema de llet o nata, depenent de la recepta que seguim.

Peix al curri

Una altra opció un xic més diferent és la salsa al curri. Aquesta salsa se sol preparar amb la carn, en comptes de per acompanyar el peix, però pot ser un condiment deliciós per ambdós plats. Existeixen moltes receptes de salsa curri, entre les quals podràs triar en funció de les teves preferències. Has de saber que sol ser una salsa més picant. Això és quelcom que hauràs de tenir en compte a l’hora d’escollir la quantitat d’espècies que prefereixes afegir a aquesta salsa per acompanyar el peix.

Salsa verda per acompanyar el peix

La salsa verda per acompanyar el peix és molt senzilla de preparar, està molt bona i és de les més conegudes. Els ingredients principals són l’oli d’oliva, la ceba i suc de llimona i taronja. A aquests aliments hi haurem d’anar afegint diferents espècies, per tal d’obtenir aquesta salsa tan deliciosa. Algunes de les espècies que s’utilitzen són el xili vermell o el pebre. Alguns ingredients poden variar en funció de la recepta que escollim.

Salsa de safrà

Per últim, una altra manera deliciosa d’acompanyar el peix és amb salsa de safrà. Només caldrà bullir brou de peix, al qual afegirem una mica de farina, mantega fosa, una punta de sal, i el safrà.

Hi ha molts tipus de peix, i hi ha moltes salses per acompanyar-lo. La majoria d’aquestes salses són molt fàcils de preparar, i les opcions són moltíssimes. És igual quin sigui el teu plat de peix preferit, segur que trobaràs una salsa per acompanyar-lo!

Recommended Posts

Leave a Comment

3 × 1 =