A poc a poc s’apropa el fred, així que avui parlarem d’algunes postres ideals per la tardor delicioses. Fondue, pastissos, coques, receptes amb fruita… A continuació et proposem 6 postres molt fàcils de preparar!

 

Mousse de castanyes

A qui no li encanta una deliciosa mousse? Aquesta és una de les postres ideals per la tardor més senzilles de preparar. Es tracta d’una recepta molt suau, que no deixa de ser deliciosa. Aquestes postres consisteixen en una suau crema que s’elabora amb iogurt, castanyes, sucre i ous. També pots afegir-hi unes avellanes per tal que sigui encara més deliciós!

 

Coca de poma i taronja

Una altra de les postres ideals per la tardor, i que encantarà tant a petits com a grans, és una deliciosa coca de poma i taronja. Es tracta d’una recepta clàssica amb un toc diferent i original. També és molt refrescant, i fàcil de preparar. Els ingredients i passos a seguir per tal de preparar aquestes postres són molt semblants a la recepta d’una coca tradicional, però hi afegirem, també, un xic de poma i taronja ratllades. També podem acompanyar-la d’un xic de xocolata!

 

Pastís de carabassa

El pastís de carabassa és, probablement, una de les postres més tradicionals dels mesos de tardor i hivern. És una recepta que també resulta molt senzilla de preparar, i que és molt popular. A més, la carabassa suposa grans beneficis per la nostra salut. Per exemple, la carabassa resulta beneficiosa pel nostra sistema immunitari, per la nostra pell i per la visió. A més, el pastís de carabassa és deliciós!

 

Pastís de xocolata i castanya

La castanya és un dels fruits secs que tots esperem quan comença a arribar la tardor. A més, les castanyes també aporten grans beneficis per la nostra salut. Entre aquests cal destacar que són beneficioses pels ossos, pel nostre sistema nerviós i per la tensió. Per tant, per què no preparar un pastís de xocolata i castanyes? Són unes postres perfectes pels mesos de tardor! A més, és una recepta molt fàcil de preparar, i que encantarà als més petits de casa.

 

Fondue de xocolata

Ara que s’apropa el fred… A qui no li encantaria una deliciosa fondue de xocolata calenta? És molt senzilla de preparar, i aquestes postres ideals per la tardor encantaran als més llaminers! Només caldrà escalfar la xocolata i, un cop fet això, acompanyar-la del tipus de fruita que més t’agradi. També es pot acompanyar de galetes o altres aliments. Són unes postres perfectes per ocasions especials!

 

Pastís de pastanaga

El pastís de pastanaga és una altra de les postres ideals per la tardor, però que resulten delicioses en qualsevol època de l’any! Existeix una àmplia varietat de receptes de pastís de pastanaga; aquelles receptes acompanyades d’espècies resulten especialment ideals pels mesos de tardor. Una altra opció és afegir a la recepta un xic de mandarina, per donar a aquestes delicioses postres un toc diferent i original.

Quines d’aquestes postres ideals per la tardor prepararàs primer? Si t’agrada preparar postres, et convidem a descobrir com preparar un sorbet casolà deliciós.

Recommended Posts

Leave a Comment

eighteen − two =