Vols aprendre a preparar un sorbet casolà, perfecte pels mesos més calorosos? Avui t’explicarem la recepta pas a pas, i et donarem algunes idees d’alguns sorbets deliciosos que, si encara no has provat, t’encantaran!

 

Preparar un sorbet casolà pas a pas

Per tal de preparar un sorbet casolà necessitarem, en primer lloc, preparar l’almívar. Per preparar-lo, necessitarem aigua i sucre, que haurem de bullir. La quantitat de cadascun dels ingredients dependrà de la fruita que escollim per preparar el sorbet. Un cop preparat l’almívar, l’haurem de deixar refredar.

Un cop fred, podrem barrejar l’almívar amb el suc de la fruita que haguem escollit. Si es tracta d’un sorbet de llimona o taronja, per exemple, exprimirem la fruita per obtenir el suc. En el cas dels sorbets de maduixa, meló o pinya, per exemple, caldrà batre la fruita per tal de barrejar-la amb l’almívar.

En el cas del tradicional sorbet de llimona, algunes persones opten per afegir una clara d’ou, batuda a punt de neu, a la barreja.

Després només haurem de batre la barreja fins que la densitat i textura siguin les adequades. Caldrà que quan acabem de preparar un sorbet casolà, el conservem a una temperatura inferior als -20º.

En el moment de servir-lo, tindrem dues opcions: podrem prendre’l com si fos un gelat, o podem batre’l un xic abans de servir-lo, per tal de prendre’l amb copa.

És molt senzill preparar un sorbet casolà i, a més, es tracta d’una recepta que ofereix moltes opcions. Podem combinar dues fruites, i inclús podem afegir un xic de cava o de licor al nostre sorbet.

 

Què ens aporten els sorbets casolans?

Preparar un sorbet casolà és una bona idea quan arriben la primavera i l’estiu i volem preparar un sopar en família o amics. Es tracta d’unes postres molt refrescants que, a més d’hidratar-nos, ens aporten diverses vitamines, en funció de les fruites que utilitzem per preparar-los. A més, es tracta d’una recepta que no conté grasses.

Debut a l’alt contingut en sucre, no és aconsellable prendre sorbets diàriament. Malgrat això, podem substituir el sucre per un edulcorant, per tal d’obtenir un sorbet light molt més sa.

Una altra de les avantatges de preparar un sorbet casolà és que la recepta és molt ràpida i fàcil, es necessiten molt pocs ingredients, i podem utilitzar qualsevol fruita per preparar aquestes postres.

 

Preparar un sorbet casolà… de què?

Una de les avantatges de preparar un sorbet casolà és que podem afegir el nostre toc personal a la recepta. Podem escollir els ingredients, i combinar les fruites que més ens agradin. Aquestes són algunes de les propostes més delicioses i fresques que et convidem a provar per aquest estiu:

  • Sorbet de pinya i coco, una recepta molt tropical perfecte pels sopars d’estiu.
  • Un deliciós sorbet de maduixes, una opció especialment dolça. També pots afegir-hi un xic de cava.
  • Sorbet de cafè, si vols provar una recepta un xic diferent.

Quins sorbets ens recomanaries? Si t’agrada la cuina però prefereixes optar per quelcom diferent, et convidem a provar aquests postres freds ideals per a l’estiu!

Recommended Posts

Leave a Comment

ten + 4 =